Ekspressrens    
Kjapp og enkel rens av huden. Rens, skrub, maske og krem. Perfekt for de som har dårlig tid eller bare en ønsker en oppfriskning av huden!

Dyprens med nakkemassasje 
På bakgrunn av hudanalyse, skreddesys en behandling som passer akkurat til din hudtype. Behandlingen består av rens, peeling, damp, utklemming og maske. Massasje for ansikt, nakke og skuldre. Behandlingen kan være rensende, nærende, oppstrammende, alt etter hva huden måtte trenge.

Sesong behandling | Limited edition FW18/19 Vanilje & pasjonsfrukt
På høst- og vinter halvåret blir huden ofte, grå, gusten og viser tretthetstegn. Denne sesongens behandling øker hudens forsvarssystem og klargjøre den for å møte den kalde årstiden, ved å tilføre huden en skikkelig mineralcocktail. Gir huden din midlene den trenger for å være strålende gjennom vinteren!

Energizing Intensiv Treatment – energi/glød
Energizing programmet er basert på Sibirsk ginseng (elutherococcus) – som et adaptogent virkestoff tilpasser det virkningen til kroppens behov. Sibirsk ginseng optimaliserer hudens energireserver, lyser opp huden og tillater den å avsløre sin ungdommelighet som aldri før!

Collagenè- Hyaluronique – antiage
Etter å ha utført en profesjonell analyse vil din hudpleier skreddersy denne anti-age behandlingen etter din huds reelle alder. Formelen inneholder Sothys eksklusive H2CR® complex – en sammensetning av naturlige peptider og kraftfulle antioksidanter for å beskytte, reparere og rekonstruere epidermis. Ved bruk av høy-teknologiske ingredienser og avanserte teknikker gir vi huden et synlig løft, reduserer linjer og rynker og stimulerer huden egen produksjon av collagen, elastin og fuktighetsbindene hylauronsyre.Behandlingen er en unik sammensetning av avslappende massasjeteknikker kombinert med effektive ingredienser som bekjemper synlige aldringstegn. Huden etterlates med økt sirkulasjon, fornyet glød og et synlig løft. Som en treningstime for huden din!

Hydra 3Ha™ – fuktighetsbehandling
Denne behandlingen forsterker hudens barrierefunksjoner og regulerer fuktighetsflyten i gjennom de ulike hudlagene. Dette gjør at vi minsker fuktighetstapet fra hudoverflaten samtidig som vi fyller på med fornyet fukt. Behandlingen kombinerer det beste fra avansert kosmetisk teknologi og total velvære. Tilpasset alle aldere og hudtyper som opplever at huden føles tørr og fuktighetsfattig. En reell tørsteslukker for huden.

Microneedle
mer info kommer ..