Ekspressrens    
Kjapp og enkel rens av huden. Rens, peeling, maske og krem. Perfekt for de som har dårlig tid eller bare en ønsker en oppfriskning av huden!

Hudpleie med nakkemassasje 
På bakgrunn av hudanalyse, skreddesys en behandling som passer akkurat til din hudtype. Behandlingen består av rens, peeling, utklemming og maske. Massasje for ansikt, nakke og skuldre. Behandlingen kan være rensende, nærende/fuktgivende, oppstrammende, alt etter hva huden måtte trenge.

Sesong behandling | Limited edition FW18/19 Vanilje & pasjonsfrukt
På høst- og vinter halvåret blir huden ofte, grå, gusten og viser tretthetstegn. Denne sesongens behandling øker hudens forsvarssystem og klargjøre den for å møte den kalde årstiden, ved å tilføre huden en skikkelig mineralcocktail. Gir huden din midlene den trenger for å være strålende gjennom vinteren!

Energizing Intensiv Treatment – energi/glød
Energizing programmet er basert på sibirsk ginseng (elutherococcus) – som et adaptogent virkestoff tilpasser det virkningen til kroppens behov. Sibirsk ginseng optimaliserer hudens energireserver, lyser opp huden og tillater den å avsløre sin ungdommelighet som aldri før!

Youth Intensive Treatment – antiage
Gjennom fem trinn, og ikke mindre enn åtte spesifikke formler, opplever du Sothys Youth effekt, samt 1 time 15 minutter med avslapning og ekspertbehandling, for synlig yngre hud.

Hydra 3Ha™ – fuktighetsbehandling
Denne behandlingen forsterker hudens barrierefunksjoner og regulerer fuktighetsflyten i gjennom de ulike hudlagene. Dette gjør at vi minsker fuktighetstapet fra hudoverflaten samtidig som vi fyller på med fornyet fukt. Behandlingen kombinerer det beste fra avansert kosmetisk teknologi og total velvære. Tilpasset alle aldere og hudtyper som opplever at huden føles tørr og fuktighetsfattig. En reell tørsteslukker for huden.